Jeg tilbyder

Hos Entreprenør Michael Hejlesen, også kaldt EMH, er ingen opgave for stor eller for lille. Jeg sætter stor pris på at yde den bedste og mest professionelle service for mine kunder.

 

Jeg tilbyder alverdens opgaver indenfor entreprenørarbejde, herunder beton- og jordarbejde samt belægningsarbejde. Derudover tilbyder jeg også kørsel med div. maskiner.

 

Som kunde hos EMH bliver du altid mødt med overholdte aftaler og en tydelig dialog gennem hele processen. Læs meget mere om, hvad jeg tilbyder inden for mine services, her på siden.

Civil engineer working outdoors at constrution site

Belægningsarbejde

Jeg tilbyder skarpt og veludført belægningsarbejde til private såvel som erhverv.

Det kan være, at indkørslen skal friskes op, eller terrassen skal have nye fliser i et helt unikt mønster?

 

Uanset hvad står jeg klar med professionel service og mange års erfaring indenfor belægningsarbejde. Hos mig bliver der taget alle forbehold for underlag, flisetyper og vandafledning, så resultatet kun kan blive tilfredsstillende.

 

Desuden tilbyder jeg også opgaver indenfor støttemure i enten beton eller granit.

Kontakt mig på tlf. 23 36 74 02, og hør mere om, hvordan dit hus, sommerhus eller firma kan komme til at stå helt skarpt, når det gælder belægningen.

Betonarbejde

Med over 20 års erfaring i branchen tilbyder jeg alle former for arbejde med beton.

 

Måske står du med et nybyggeri eller en tilbygning, der skal færdiggøres? Skal det gamle beton rives ned, og skal der en større renovering til? Så tøv endelig ikke med at kontakte mig for et professionelt udført arbejde.

 

Jeg tilbyder bl.a. støbninger af beton til følgende:

  • Fundamenter
  • Gulve
  • Tilbygninger
  • Nybyggeri
  • Terrændæk

 

Derudover kan jeg også hjælpe med nedbrydning af gammel beton.

Kontakt mig på tlf. 23 36 74 02 for at høre mere om, hvordan jeg kan være behjælpelig med betonarbejde til lige præcis dit projekt.

Jordarbejde

Mine 20 års erfaring i branchen har gjort, at jeg kan tilbyde dig et professionelt udført jordarbejde – hver gang.

 

Uanset om der skal graves i haven eller ligges an til kabler, kloak eller ledninger, er jeg den helt rette samarbejdspartner til opgaven. Jeg sikrer dig et kvalitetstjekket arbejde, hvor der er taget alle forbehold for vind og vejr, så jordarbejdet holder.

 

Jeg tilbyder bl.a. jord- og gravearbejde indenfor:

  • Kloakrør
  • Vandledninger
  • Kabler
  • Belægninger
  • Vejkasser

 

Samt udgravninger af fundamenter og boring til punktfundamenter.

Kontakt mig på tlf. 23 36 74 02 for at høre mere om jord- og gravearbejdet, og hvordan jeg griber processen an fra projekt til projekt.